Combinatie van praktijk en energie-innovatie, dat is waar onafhankelijk adviseur EPA-id voor staat.

‘EPA’ in de naam verwijst naar het energielabel en maatwerkadvies; ‘id’  heeft daarnaast betrekking op uitwerking van nieuwe ideeën voor energiebesparing en toepassing van duurzame energie. In het werkgebied van EPA-id komen vooral de gebouwde omgeving en installaties bij elkaar.

Het dienstenpakket van EPA-id omvat naast EPA-activiteiten ook onderzoek aan energieconcepten en -systemen en ondersteuning bij productontwikkeling. Financieel rendement, foutloos gebruik en mogelijke integratie in commerciële diensten staan daarbij voorop.

Onze insteek met EPA-id is om duurzame waarde toe te voegen aan uw gebouw, bedrijf, project of idee. En wel samen met u: door te luisteren, door te vragen en onze technische kennis en ervaring met methoden en strategieën optimaal in te zetten.

 • EPA-diensten
 • Energie-innovaties
 • Profiel en ervaring
 • Contact
 • EPA-diensten

  EPA-diensten

  Energielabels zijn verplicht bij verkoop of nieuwe verhuur van bestaande gebouwen. Vaak zijn ze ook het startsein voor verbetering van de gebouwschil en de technische installatie. Met het EPA-maatwerkadvies maakt u kosteneffectieve keuzes om uw gebouw energiezuiniger en duurzamer te maken. EPA-id kan zorgen voor het energielabel èn maatwerkadvies.

 • Energie-innovaties

  Energie-innovaties

  Energie-innovaties gaan vaak verder dan EPA-maatwerkadvies. Het maatwerk levert soms wel ideeën op voor nieuwe energieproducten en -diensten. Maar die kunnen evengoed van u komen. EPA-id kan de inspiratie verder brengen, bijvoorbeeld met technisch-economische berekeningen, advies bij productontwikkeling of analyse van meetgegevens.

  Lees meer ...

 • Profiel en ervaring

  Profiel en ervaring

  EPA-id is een jonge onderneming met jarenlange ervaring. Die ervaring reikt van ontwikkeling van rekenmodellen op basis van toegepaste natuurkunde tot beoordeling van energieconcepten en marktpotentiestudies. Ook weten we van meten en testen tot en met normering en certificering. Uw project of de uitwerking van uw idee is bij EPA-id in goede handen.

  Lees meer ...

 • Contact

  Contact

  Een persoonlijk gesprek is de eerste stap naar label, advies en samenwerking. Wat kunnen wij voor u betekenen? Bel of email ons of vul het contactformulier in. We gaan graag met u in gesprek. Geheel vrijblijvend natuurlijk.